Sky Dental – Стоматологична клиника в кв. Лозенец

 • skydentalpan3
 • dentalsofia
 • skydental
 • skydental-lab
 • skydental-lab2
 • skydental-lab3
 • skydentalpan1
 • skydentalpan2
 • skydentalpan4
 • skydentalsofia

Категория: Естетична стоматология Местоположение: кв. Лозенец - София и София

Профил
Профил
Мнения и Оценки
Снимки
Услуги и Цени
Карта
Близки кабинети
 • Скай Дентал е стоматологична клиника, намираща се в централния софийски квартал Лозенец. С изградени традиции в областта на денталната медицина, екипът й се стреми да задоволява и най-високите изисквания на своите пациенти.
  Стоматологичният център предлага пълен набор от дентални услуги като хирургия, имплантология, естетична дентална медицина, ортодонтия и детска дентална медицина. С цел удобство за нейните пациенти, той включва в себе си клиника, лаборатория и рентген на един адрес.

  Екип

  Огнян Маринов
  Доктор Огнян Маринов е завършил Стоматологичния факултет в град София през 1975 година. След това придобива специалност “Поливалентна стоматология” и работи в София до 1990 година. В последствие заминава да работи в Мелбърн, Австралия, където установява съобствена дентална клиника, която функционира вече 25 години. Доктор Огнян Маринов е в България 4 месеца в годината като работи ортодонтия за възрастни и деца, и протетика. Посещавал е много курсове на международно ниво в дългогодишната си практика и ние в Скай Дентал Клиник изключително ценим, че можем да разчитаме на неговият огромен опит и мнение.

  Калин Маринов
  Доктор Калин Маринов е завършил Стоматологичния факултет в град София. Има интерес в областта на протетичната, естетичната дентална медицина и имплантологията. Бил е на обменни начела в Катедра Протетика на университета по дентална медицинав Хомбург, Германия и по-късно в университета по дентална медицина във Фрайбург, Германия. По време на Бул Дентал София – май 2013 г., презентира лекция за Dental Tribune Study Club Symposia на тема “Техника за поставяне на кофердам”. Също през май 2013 г. презентира лекция на тема “Съвършената система за функционална диагностика – ARCUSdigma-2”. През месец септември 2013 г. проведе лекция и практически курс на тема “Основни принципи във функционалната диагностика – Артикулатори и Лицеви Дъги”, заедно с неговия зъботехник Мариян Маринов. През 2013 г. и 2014 г. участва като лектор на София Дентал Мийтинг, а през месец Май 2015 г. провежда повторен курс на тема “Основни принципи във функционалната диагностика – Артикулатори и Лицеви Дъги”.

  Мариян Маринов
  Мариян Маринов завършва зъботехника RMIT University, Мелбърн, Австралия през 2004 г. След това работи като стажант в лабораториите Pro Dens и Peter Vryonis Ceramist VIC PTY LTD в същия град, като изпълнява всички дейности, свързани с неподвижното протезиране, имплантология, прес-керамика, CAD/CAM, моделно леене и фрез-техника. През 2006 г. започва работа в “Дентално студио Бурджев” СМТЛ, а от 2010 г. е собственик и управител на “Шапе-България СМТЛ” ООД. В настоящия момент е собственик и управител на Скай Дентал Лаб ЕООД. Има следните завършени курсове за повишаване на квалификацията: Бего Академия Дентал, Бего-изработване на частични моделно-ляти протези в Бремен, Германия; курс за напреднали – работа с In-Line керамика и GC Initial; курс по имплантология (Straumann), курс Dentaurum за леене на титан.

  Глория Чернева
  Доктор Глория Чернева завършва дентална медицина във Медицински университет София. По време на обучението си преминава лекционни курсове в областта на детската дентална медицина, пародонтология, орална хирургия, терапевтична стоматология, ендодонско лечение, електроодонтодиагностика, лазер, йонофореза, протетична стоматология,спешна стоматология. Професионалните й интереси са в областта на пародонтологията и заболяванията на зъбодържащия апарат, детската дентална медицина, терапевтична стоматология и ендодонтия.
  За своето развитие посещава курсове, лекции и семинари.

 • 2 Оценки on “Sky Dental – Стоматологична клиника в кв. Лозенец”

  1. Стела Бончева Sky Dental - Стоматологична клиника в кв. Лозенец
   Overall Rating:
   4
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Преместих се в София преди около 3 години. Всеки път , когато имах нужда от стоматологична помощ се прибирах в Хасково за да се видя със зъболекаря си. Много добър специалист, изключително квалифициран, работи перфектно и е единственият, на когото се доверявах да лекува зъбите ми.
   Наскоро претърпях злополука и счупване на преден зъб. Трябваше спешно да предприема мерки и реших да посетя Скай дентал. Успяха да ме вместят бързо в графика и да се погрижат за мен. Според личния ми зъболекар са се справили много добре. Препоръчвам ви ги. Няма да останете разочаровани.

  2. Emo78 Sky Dental - Стоматологична клиника в кв. Лозенец
   Overall Rating:
   4
   rating iconrating iconrating iconrating iconrating icon

   Три пъти съм посещавал този тази клиника и всеки път беше удоволствие. Вече се срещнах със всички зъболекари и всеки от тях е много отзивчив и с професионално отношение. Никога не съм мислил, че мога да се чувствам добре при напускане на кабинета. Опитвал съм и други зъболекари преди и в повечето случай съм имал усещането, че са ме претупвали. Тук не оставам с такова впечатление. Цените и качеството на услугите си заслужават да ги препоръчам.

  Остави оценка

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


 • Основни процедури Цена
  Преглед 60 лв
  Зъбен камък 120 лв.
  Пломба 150 лв.
  Протетика
  Керамична корона 750 лв.
  Метало-керамична корона 550 лв.
  Керамичен инлей 750 лв.
  Композитен инлей 450 лв.
  Керамична фасета 1000 лв.
  Хирургия и имплантология
  Поставяне на имплант 1300 лв.
  Имплант + метало-керамична корона 2500 лв.
  Имплант + изцяло керамична корона 2850 лв.
  Костозаместване От 450 лв. (зависи от обема)
  Вадене на пробил мъдрец 200 лв.
  Вадене на полуретиниран (полегнал) мъдерц 350 лв.
  Вадене на ретиниран (хоризонтален) мъдрец 450 лв.
  Меко-тъканна присадка от 550 до 1200лв (зависи от обема)
 • Не са открити резултати

  Променете критериите за търсене и опитайте отново.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.